Cautare:

Noutati:

Analiza de particule cu o singura atingere de buton


Publicat: 2015-12-09 11:54:13

Firma Anton-Paar a lansat pe piata  Litesizer™500, un analizor de particule bazat pe imprastierea luminii.

 

Cu ajutorul LitsizerTM se pot determina dimensiunile si stabilitatea nanoparticulelor si particulelor submicronice in lichide utilizand technical imprastierii luminii.

Rezultatul combinatiei dintre progresul technologic in domeniu si softwareul ingenios simplu este un analizor de ultima generatie, care asigura performanta la o singura apasare de buton.

 

Sistemele cu nanoparticule pot fi complexe, dar   masurarea particulelor nu trebuie sa fie neaparat  o procedura complexa

 

Dimensiunea si stabilitatea particulelor care formeaza sistemele cu nano sau microparticule au un rol essential in cea ce priveste functia acestora, precum si proprietatile acestora in procesul de productie si transport. Litesizer™ 500, un analizor bazat pe imparstierea luminii este un instrument simplu, modern si elegant care asigura caracterizarea sistemelor cu nanoparticule si microparticule, in cea ce priveste dimensiunea particulelor, stabilitatea acestora in timp si in diverse conditii de temperatura, pH, concentratie.

 

Litesizer™ 500, masoara dimensiuni de particule, potential zeta si masa moleculara, utilizand techinca imprastierii luminii combinat cu datele de transmitanta.

 

Piesa de rezistenta al echipamentului este softwareul ingenios si simplu, care asigura o interfata utilizator cu care puteti programa  toti parametrii pentru test in cateva secunde si sa efectuati analiza la o singura apasare de buton. Rezultatele si parametrii analizei sunt prezentate pe o singura pagina si softwareul poate genera automat raport de anailiza in forma solicitata de utilizator. Deasemenea, softwareul permite compararea rezultatelor obtinute pentru diverse probe.

 

Un parametru subtil dar foarte util, masurat de Litesizer™ 500 este transmitanta. Pe baza acestei valori utilizatorul primeste feed-back instantaneu despre proba masurata, iar aparatul regleaza parametrii de masurare, cum ar fi pozitia focusului, unghiul de masurare si durata masurarii pe baza transmitantei.

 

O alta noutate in aceasta technica este metoda de determinare a potentialului zeta. Technologia patentata cmPALS (Patent European 2 735 870), in prezent,  este cea mai moderna technica in domeniu, care elimina inconvenientele metodei de determinare a potentialului zeta prin masurarea mobilitatii electroforetice prin metoda PALS (Phase Analysis Light Scattering). Technologia cmPALS (continuously monitored Phase Analysis Light Scattering) utilizeaza un modulator suplimentar cu care se poate determina exact defazajul doppler datorata miscarii modulatorului din sistemul clasic PALS, eliminand astfel efectele nelinearitatii modulatorului. Noua technologie permite deplasari mai mari al modulatorului, in pofida neliniaritatii ecestuia, obtinindu-se altfel o mai buna sensitivitate a sistemului si stabilitatea laserului. Ca urmare, cu tecnica cmPALS masuratorile de durata mai scurta si in camp electric mai mic devin fezabile.

 

Litesizer™500 este un analizor de imprastiere a luminii de inalta performanta, care simplifica analiza particulelor, economisind timp ca sa va puteti concentra mai mult asupra comportamentul partriculelor in loc sa va concentrati la utilizarea echipamentul de analiza.   

Inapoi
Google Find us on Google+
Rofarom Srl Located at
Revolutiei din Decembrie nr. 34B/B/1, Miercurea Ciuc, Romania.
Phone: +40-266-371.629